Se där, över 1000 nedladdningar av appen första veckan, och dessutom en intervju med Dagens Industri redan första dagen! Riktigt kul att de är intresserade av Instawork – det resultatet var långt över våra förhoppningar, framför allt med tanke på vår väldigt begränsade marknadsföring än så länge.

En klar majoritet av nedladdningarna har gjorts av taggade Instaworkers som vill kunna plocka jobb på ett snabbt och effektivt sätt. Vi har märkt att det finns många och goda kompetenser bland våra workers då de täcker i princip alla jobbkategorier vi har tillgängliga i nuläget. Det är oerhört kul att se att vår lösning fungerar rakt igenom då vi haft ett gäng arbeten som har lagts upp och redan hunnit genomföras av workers som även fått betalt, redan första veckan.

När vi lanserade våra erbjudanden till individer som ska lägga sina första jobb hos oss fick vi frågor kring om och när de kan få hjälp med andra vardagstjänster också –  svaret är att vi kommer bredda kategorierna över tid och ser fram emot att öppna upp fler typer av jobb åt er!

Vi är superglada över att vara igång på riktigt, och otroligt tacksamma för all feedback vi får från er. Det är en lång väg kvar tills vi når ledstjärna, men det är ett otroligt första steg på vägen.

Vi blev mycket glatt överraskade av hur många som ville hjälpa oss med vår kommunikation, och vi är glada att välkomna Siri Rågeli ombord som ny kommunikationsansvarig hos oss. Siri kommer hjälpa till med allt från marknadsföring till support initialt.

Många talanger hör av sig till oss och vill vara en del av resan på något sätt, så håll ögon och öron öppna då vi kanske lägger upp fler karriärmöjligheter på hemsidan.

Tills dess – fortsätt berätta för oss hur vi kan bli bättre via support@instawork.se!

/Team Instawork