Det är sen lördag kväll men jobbet är ännu inte klart för Instawork-teamet.

Den fullskaliga lanseringen sker nu på måndag, den 22a februari, men det finns fortfarande saker att fixa.

Vi har fått superbra respons och det är redan hundratals som laddat ner appen och är sugna på att jobba. Vi hoppas nu att det finns många som behöver hjälp och att de vill börja använda sig av Instawork. Vi går alltså LIVE fullt ut i plattformen på måndag morgon och då kommer det att börja bokas jobb. Om ni har vad som helst inom bärhjälp, var beredda att lägga upp det på måndag. Vi kommer köra lite olika bra erbjudanden kring detta så håll ögonen öppna!

Flera har hört av sig och undrar när vi kommer till andra städer och svaret är förhoppningsvis snart, väldigt snart. Vår ambition är att finnas över hela landet och på sikt kunna skapa många jobb inom ett flertal områden. Vi har också fått förfrågningar från individer och företag som vill bli en del av Instawork, alternativt olika samarbeten som ska kunna öka vår fart.

För att kunna fokusera ännu mer på att öka farten och växa så har vi beslutat att ta in en praktikant som ska hjälpa oss med det mesta inom digital marknadsföring. Om du eller någon du känner är vass inom detta och brinner för vad vi gör på Instawork, läs mer på vår hemsida och ansök via den.

Se till att ladda ner appen från App Store och kom gärna med feedback via info@instawork.se!


Team Instawork