Christian sökte en bartender till sin privata födelsedagsfest i helgen, men insåg att han även behövde en DJ. Under festen blandade Marwin drinkar och den erfarna DJn Steve stod för kvällens musik – båda hittade med hjälp av Instawork. Kvällen blev en succé!

Här får du läsa vad Christian tyckte om DJn Steve.

 

”Steve är väldigt trevlig och lösningsorienterad, han engagerade sig verkligen för att min fest skulle bli så bra som möjligt! Han gjorde mer än vad som var överenskommet och jag skulle absolut anlita Steve igen!”

 

Våren är här

Våren har kommit och hittills har vi blivit bjudna på solsken, några gröna knoppar på träden, och till och med lite värme. Trots glädjen i att vakna till ljus så blir du och många andra även påminda om hur smutsiga fönstren blivit under den mörka vintern.

Så kan du ju inte ha det. Till dig som hellre lutar dig tillbaka och njuter av solskenet lanserar vi vår nya kategori – FÖNSTERPUTSNING!

Det krävs inte en firma för att göra jobbet, det räcker med en skrapa, diskmedel, tidningspapper och en glad Worker! Aftonbladet har sammanställt den ultimata guiden till hur du kan putsa som proffsen.

 

Men det är inte allt! Efter många önskemål om att hitta fotograf via Instawork så släpper vi dessutom kategorin Fotografering.

Söker du någon som kan föreviga en viktig händelse i ditt liv, ta porträtt av dina anställda till hemsidan eller kanske bara ta några foton på kul? Lägg ut ditt uppdrag i appen!

 

Dessutom har vi intervjuat ytterligare två av våra workers och om deras upplevelser av Instawork.

Davlatbek Jovliev 
”Det är en väldigt lätt app att förstå, allt funkar superbra. Om man vill jobba extra eller hitta hjälp så kan man definitivt hitta det med hjälp av Instawork. Jag rekommenderar appen!”

Keivan Keshavarz
”Jag är jättenöjd! Allt är så enkelt, hela vägen från bud till betalning, jag fick betalt dagen efter att uppdraget slutförts. Det är så skönt att slippa vänta tills den 25e varje månad!”