Instawork iPhone White

Har du 2 minuter? Det här tar max 1 min och 43 sekunder.

Säg att du ska flytta och behöver hjälp med det. Då laddar du ned vår app och lägger upp en annons, tex ”Flytthjälp i Stockholms innerstad sökes” samt hur mycket du är villig att betala för den hjälpen. Inom en timme kommer du ha fått bud från ett antal Workers som vill slutföra ditt uppdrag, och det enda du behöver göra är att välja vilken Worker du vill tilldela uppdraget.

Men hur vet jag vem jag borde välja?
Vi har gjort det så pass enkelt för dig att du kan gå in på dina potentiella Workers profiler där det finns info om meriter, betyg från tidigare jobb etc så du kan välja den Worker som passar bäst för just ditt uppdrag. Har du frågor el dyl så kan du och dina potentiella Workers kommunicera direkt i appen.

Är det säkert då?
OM det är! Våra Workers är verifierade via BankID och all kommunikation/betalning sker via appen. Du har alltså ingenting att oroa dig för, och ifall något skulle vara oklart så är supporten tillgänglig mellan 9-22 ALLA dagar i veckan.

Hur fungerar det med betalning?
När jobbet påbörjas så blir uppdragsgivaren ombedd att registrera en betalningsmetod, och pengarna blir omedelbart reserverade av Instawork. Vi håller dem i säkert förvar tills både uppdragsgivare och Worker markerat uppdraget som slutfört i appen, varpå Workern får betalt via Swish.

Enkelt va?

Instawork App Store

Du laddar ner appen genom att trycka på ikonen.